, .
cloudy 2.7℃
Vārda dienu svin: Zeltīte, Andis

Dārzs un Drava

Ziema, 2023

$journal->name
Numura raksti
Pitaija – milzīgu ziedu kaktuss mūsu telpās
Pitaija – milzīgu ziedu kaktuss mūsu telpās

Gadiem ritot, esam iepazinuši ne vienu vien eksotisku augu ar vēl eksotiskā...

Botania aicina!
Botania aicina!

Šajā gadumijā apmeklētājiem durvis vērs augu zeme Botania – vides izglītība...

Pasaules čempionāts floristikā Mančesterā
Pasaules čempionāts floristikā Mančesterā

Šogad pasaules kausa sacensības floristikā norisinājās Anglijas pilsētā Man...

Augustes iedvesmas dārzs
Augustes iedvesmas dārzs

Drosme atteikties no piešķirtā finansējuma brīdī, kad tas visvairāk vajadzī...

Maz zināmas graudzāles ar krāsainām lapām
Maz zināmas graudzāles ar krāsainām lapām

Viens veids, kā izmantot dārzā graudzāles – augu grupu, kas nebeidz pārstei...

Pārdomu un atbilžu meklēšanas laiks
Pārdomu un atbilžu meklēšanas laiks

Dārza darbu cienītājiem ir pienācis laiks klusai apcerei un aizvadītās sez...

Sapņu rozes Bernātos
Sapņu rozes Bernātos

– Bernātos esmu ieprecējusies, bet manas saknes ir Otaņķos. Omei tur bija v...

Dārzam kustībā - bālā ehinācija
Dārzam kustībā - bālā ehinācija

Reizēm vienkāršais pārspēj karalisko, īpaši, ja runājam par ziediem, kam ir...

Latvijas vīna tapšanas pamatā – savs vīna dārzs
Latvijas vīna tapšanas pamatā – savs vīna dārzs

Krimuldas muižas vīndaris un muižas vīnu darītavas Cremon saimnieks Jānis M...

Latvijas ābolu kālis bija, ir un būs
Latvijas ābolu kālis bija, ir un būs

Deviņdesmito gadu otrajā pusē ābolu kālis vēl nebija pilnībā izzudis, be...

Latvijas dzeltenā ābolu kāļa renesanse
Latvijas dzeltenā ābolu kāļa renesanse

Dzeltenais ābolu kālis ir leģenda. Daudz par to dzirdēts, bet pēdējos pārd...

Latvijas lepnums un tradīcija – Lielie pelēkie zirņi
Latvijas lepnums un tradīcija – Lielie pelēkie zirņi

Ikdienā veikalos ir nopērkami mazie zirņi, gan veseli, gan šķeltā veidā. Ap...

Nepārtraukti mācīties un baudīt dzīvi laukos
Nepārtraukti mācīties un baudīt dzīvi laukos

Vidzemes pusē, Krimuldas un Sējas pagastos iekārtojusies saimniecība Lejasl...

No nulles līdz savam biškopības uzņēmumam. 4. daļa.
No nulles līdz savam biškopības uzņēmumam. 4. daļa.

Sveicināti, es esmu Jānis Andiņš, un šis ir mans trešais gads, apgūstot biš...

Citi žurnāli Skatīt vairāk